SpelautomaterOm speletBildSpela på:
Jack and the beanstalk Mycket häftig spelautomat med en rolig twist som ger chans att vinna en hel del.
Läs mer
Jack and the beanstalk bild Leo Vegas
1000kr bonus
+ 100 fria spel

Jack and the beanstalk PSJack and the beanstalk är en av de nyaste spelautomaterna från Net Entertainment som berättar sagan om Jack and och hans strävan efter rikedom. Spelet har en freespin twist som aktiveras om du får en speciell kombination på slothjulet, detta flyttar dig till ett annat hjul där du får spinna ett antal gånger och du har chansen att vinna större summor.

Äventyret börjar med 5-hjul som har 20-insatslinjer och en helt ny s.k Walking Wild funktion. Walking Wild visas på alla hjul under huvudspelet och i Free Spin funktioen. När Walking Wild kommer upp flyttas den successivt till vänster för varje spin utan extra kostnad för spelaren och den ger free spins ända tills den tagit sig hela vägen till vänstra kanten.

Vinna på Jack and the beanstalk

Om du lyckas ta dig till Free Spin spelet så kan du hitta skatterna som Jack letar efter. För att ta dig till detta spel behöver du samla in nycklar som låser upp denna häftiga nivå. Satsa på att få så många nycklar som möjligt så kommer du få uppleva massor med nöje i form av häftiga effekter, spännande spins och höga vinster. jack and the beanstalk är förmodligen det snyggaste och mest spännande spelet just nu. Testa Jack and the Beanstalk.

jack and the beanstalk 2